Really rotten herring

Vi har fått lägenhet! Förstahandskontrakt!

En trea i samma område som vi bor nu; fast på nummer 27 istället för 26. Hee. Så det största problemet är att denna lägenhet ska vara tömd 1 februari, och vi får tillträde till den nya 1 mars.

Oss själva är det inga större problem att förvara... men möblerna!

Om nån har ett förråd i närheten som man kan få hyra/låna, så säg till.

Men vad bra va. Nu slipper man panikflytta oövervägt, bara för att man inte har nånstans att ta vägen. Nu stannar man där man nyligen börjat känna sig ordentligt installerad, och tar det hela därifrån. Som man säger.
Kanske flyttar vidare framöver. Men inte än. Jag är inte klar med den här stan.

Nå. Mireille bjöd på Kafè Marmelad-fika (och migräntabletter) igår, som för att gratulera. Det var snällt. Och gott och trevligt.

(Ni hör ju själva, inte kan man lämna en hel hop med folk som är så bjudiga och snälla som de här jepparna vi har omkring oss nu!)


Idag var min faster Bodil med i Lönnå i p4 Västernorrland. Mellan typ kvart över tolv och ett. Hon var mycket gullig, duktig och bra.
För två-tre veckor sen var min syster Erika och hennes Prahlinkollega med i nämnda program, och pratade om sin smyckestillverkning och lite annat. Bra det med.

Idel kändisar i släkten asså!


Och apropå sådana... ibland verkar AnnaKarin ha världens bästa jobb. Som ikväll, va. Säsongsavslutning på sången med barnen (bland annat då den som hon är assistent åt). Vilka gästar det hele, om inte Håkan och Sigge Hellström?!

Jag säger då det. Eftersom jag inte fick följa med som kakans handikappade dotter (nog för att jag är två år äldre, men ålder är en världslig sak) tröstade jag mig med att se Jamie Olivers Stockholmsprogram. Det var väldigt bra; kul, småputtrigt, huvudstadsromantiskt, sommarfint och frestande.

Det gulligaste var att han hoppade över nakenbadandet på kräftskivan, eftersom det var några snygga tjejer där, och det hade inte varit "honorable" mot hans fru om han näckat med dem.

Jag och mor syntes ingenting i bild. Det var nog lika bra.
Vi var inte med på nakenbadet, men väl i Östermalmshallen samtidigt som han var där och filmade! Vi satt och smygtittade bra länge, och sen gick jag bredvid honom - ja självaste nakna kocken - i flera sekunder, på väg ut. Det ni...


Nä. Dags att sova snart. Säger jag, som sov djupare än nånsin, i över två timmar denna eftermiddag.

Meneee... ibland måste man.


Avslutar med ett kul citat. Det är svårt att välja nåt, eftersom vi är en sån humorelit, och bara sprutar ur oss roligheter.
Men i alla fall. Ibland går ju vi här hemma runt och låter som katter. Tomjamar och har oss.
Så även i förrgår. Efter ett riktigt bra mjauande, som vi skrattade åt, utbrast AnnaKarin inlevelsefullt:

"När man får till ett riktigt djurläte asså! Vilken LYCKA!"

Det var kult tyck ja.Peace!

Kommentarer

Aggisen sa…
Hello and piece! Jag tror jag skrattar på mig. Tårarna rinner och jag fnissar för fullt. Kan det bero på whiskyn som pa hällde i åt mig förut? Tjoj inte det.Det äj du tjom äj jolig.

Kjam och mjau!
emmma sa…
Vad skönt med ett förstahandskontrakt, grattis!!

Populära inlägg