a day in the life

Hej på er,

nu ska jag uppdatera alla nyfikna läsare om mitt liv.

Jag var på två begravningar förra veckan. Morfars i torsdags, och Ingers i fredags.
Det var hemskt.

Hursomhelst har det fått mig att fundera över hur jag vill att min eventuella begravning ska vara... men mer om det en annan gång.Jag är hos mamma och pappa. Jag är en sanitär olägenhet och skulle behöva duscha, men vet inte riktigt om jag ska göra det här eller när jag kommer hem.
Ska snart åka hem. Margo har varit ensam länge nu, stackarn.

Det är synd om mig. Jag är sjuk nämligen. Febrig, med världens värsta halsont.
Det gör mig sur, ty jag hade just kommit igång med motion och sånt.
Jag och min hurtige far har börjat gå upp för typ 300 trappsteg till Norra berget, plus utsiktstornet, och sen gå runt via Bure. Vet ej hur lång sträckan är, men bara trapporna är som ett helt träningspass.
Allt som allt tar det strax under en timme.

Eller första rundan tog det en dryg timme, och jag kom inte riktigt upp i pappas tempo.
Men andra gången, i lördagskväll, hurtade jag ifrån honom rejält, då jag i nåt slags träningstrance fick för mig att jogga mig igenom hela skogspartiet... nästan i alla fall.

Jag är i bättre form än jag trodde, vilket gör det än mer peppande att fortsätta.

Igår sov jag hos AnnaKarin, och vi hade planerat för en skön morgon på Ego. Vi tänkte vara där när de öppnade kl 7, träna nån timme, duscha basta och äta frukost där. Myysigt.

Förutom att jag vaknade 02.50 med grava halsproblem, då.

Nåja.

Var på Mary Kay-party hos Lisette igår också, det var trevligt... och jag handlade grejer som jag inte har råd med. Det ger mig lite ångest. Men snart (när vintern kommer och hyn blir vedervärdigt torr) kommer jag att behöva dem, och då är klumpsumman redan avklarad, och då kommer jag att känna mig nöjd med mitt motståndsproblem.


Är ständigt nervös över a-kassebekymmer. Tror knappast de är nöjda med de papper jag skickade in förra veckan. Måste ringa och höra imorgon, eftersom alla brev de skickar till mig är sena, och anländer till mig typ tre dagar efter att uppgifterna de begär av mig i dessa brev ska vara dem tillhanda.


Och så är jag flyttsugen. Fortfarande. Leksand är inte skrivet i sten. Men gärna Dalarna. Falun verkar mysigt också. Jag har hittat mitt favoritcafé där nu (om man nu kan bedöma via nätet), och ska posta en trevlig ansökan imorgon. Kuvertet är redan igenklistrat.


Och så är jag ruskigt sugen på min stora påse Djungelvrål som ligger hemma i skafferiet... varför blir jag alltid sugen på Djungelvrål när jag är sjuk?

Nåja. Den som inte arbetar skall heller inte äta.


Det var allt.


Nej just ja. Jag gillar The ting tings väldigt mycket. Så ni vet. Och så den där "Two doors down" med The mystery jets. Brukar låtsas att den handlar om mig. Bara jag hade ett trumset så skulle det stämma...


Jaja.

Kommentarer

Populära inlägg