2015 enligt fru Haraldsson, del 2

Värst vad mycket grejer vi hann med i somras! Här kommer en sammanfattning av det viktigaste. Först ut:möhippan för Jessica, som skulle bli fru Fännick en solig dag i maj. Vi snurrade till det och råkade hamna i skogen istället för i Botaniska för överraskningspicknick, men det blev bra det med, trots mygg och lite åsikter.

Kornelia och Karin glada och söta.

På eftermiddan blev det gosigt häng hos Rudekes, männen dök upp, och vi fick god mat och goda kärlekstips på film, ifrån ett äldre gullpar vi känner.

Ella var populär i en bokhandel - såklart! Jag hängde med henne och Ludvig och deras nya lillebror, ljuvlige Julius, samt min moder, några dagar. Det var fint.

Ludde kvalitetstestade Mireilles elrulle (R.I.P.) och vi grillade och förträngde kylan, med vänner i Högsbo.

Så var det alltså dags för dessa två att bli ett alldeles äkta par! En tjyvkik genom persiennen var obligatorisk. Väderprognosen för dagen sa regn och blåst, vilket kändes sådär med tanke på att vi skulle parta på Styrsö...

Men det blev så soligt och fint så! Och dessa gullhönor var med!

Många vackra selfies togs under sommarhalvåret.

Första julihelgen var vi på en fantastisk sammankomst i Stockholm. Spräckte besökarantalet på Friends arena och kände väldigt mycket kärlek, både från alla tal och programpunkter, och från de ca 50.000 vänner vi delade upplevelsen med.

Självklart hade vi valt ett hotell som vi kände kunde representera oss väl.

Efter sammankomsten brassade vi direkt till Uppsala för att kvalitetshänga med kvalitetskakan. Det var extremt regniga och trötta dagar, men vi var duktiga på inomhusmys, och när regnet lyste med sin frånvaro passade vi på att strosa vid ån och sånt, som man ju bör.

Tuff man.

Efter Uppsala drog vi med ett par svärisar och tog oss till Sundsvall. Där gjorde vi allsköns utflykter, detta är på Norra berget. Min kära släkt påminner lite om en dagisgrupp på nåt vis.

Vi åkte båt också! M/S Medvind.Och Jonathan var gullig.
Det spelades nästintill ohälsosamma mängder minigolf.

Vi tog en mysig picknicktripp till Vättaberget.

Emelie och Alice var med och glassade. Gull!

IKEA-restauangen var en frekvent källa till matintag. Irma passade på att gosa med sin lelle pöjk.

Sen drog vi med svärisarna söderut igen, på en spännande bilfärd till Gislaved. En i familjen valde rutten, med fokus på småvägar så vi kunde njuta av att se vårt avlånga land. Många timmar förflöt, och jag kunde efteråt konstatera att Avesta är otroligt fult samt att det här med långfärd på småvägar är liiite mysigare i fantasin än i realiteten. Men all and all hade vi en trevlig resa, och väl framme i Småland tog Magnus och Emely med mig och mannen till Mandy's diner i Älvsered - en dröm för såna som mig! Milkshakes, hamburgare och femtital för hela pengen. 

Träffade en gosse i guldkosse.

I Smålands djupa skogar hann vi även med en badutflykt till sjön med denna lilla sprätt och hennes mami.

... Och vi paddlade i Nissan; Hasse körde kanotcowboykonceptet fullt ut... tills han välte. Jomen efter det också, faktiskt. Gulligast med vält-incidenten var att han, hela stunden han befann sig under vatten, omsorgsfullt höll upp handen med en godisbit i, ovanför ytan. Bra med prioriteringar i livet!

Lite kusin- och trädklättrarkärlek som avslutning för denna gång. To be continued...

Kommentarer

Precis så känner jag oxå, inget har hänt! Men det har hänt mycket och roligt! Fint skrivet o fotat.

Populära inlägg