Fool if you think it's over

Hej läsarna!

... Hallå? Är ni kvar?Ja, här sitter jag i min ensamhet, på köksgolvet, lyssnar på Joni Mitchell och Chris Rea och känner mig lite sådär lagomt ensam.
Har inga som helst planer för hela denna dag - tja, förutom lite städning och plockning och sånt - och det passar alldeles utmärkt!
Dagen är som gjord för att vara mysfredag.

Vädret är grått, dimmigt och regnigt, och på något vis klär det vår stad.Jag har en ny fredagstradition sedan några veckor:
när jag går av jobbet kl 7 på morgonen, och förhoppningsvis har sovit hyfsat gott, stoppar jag i mig nåt i stil med ett äpple eller ett ägg, och så tar jag mitt pick och pack och åker till Friskis & Svettis. Jag gymmar och har mig och tränar i precis den höga eller låga takt jag känner att jag mäktar med för att inte någon huvudvärk eller dylikt ska bli värre.
(Varje gång blir jag glad för att jag orkar mer än jag trodde.)

När jag efter nån dryg timma är klar, är det dags att äta nåt litet igen - annars kommer huvudvärken som ett mail i inkorgen. Jag sitter där i omklädningsrummet och knaprar på nån morot, tomstirrar på folk som stressar och ska iväg till sina jobb och whatnot.
Sedan duschar och bastar jag - har nästan alltid bastun för mig själv - och allt går jäääättelångsamt, för det är så jag vill ha't.


Åker hem, dricker gokaffe, äter frulle, och känner mig pånyttfödd.


Jorå. Så nu mår man!


Imorgon kväll kommer mamma på besök. Hon stannar i hela 5 dagar, och jag längtar innerligt. Det kommer bli mys i kubik, som kidsen säger.


Hmm. Jag är lite på berättarhumör, men det kommer inget mer just nu.


Avslutar i alla fall med att uttrycka min glädje över att ha ett liv igen. Det är ju helt fantastiskt egentligen. Ett jobb! Ett träningskort! Pionjärtjänst!


... Och så lön idag, på det!


Kram på er, vi ses.

Peace.

Kommentarer

Helt fantastiskt! Du har kämpat hårt! Kram
Emma sa…
dina fredagar låter helt fantastiska! berätta mer om jobbet! kram
Roots sa…
Gläds med dig och ditt liv! :-) Det är så fantastiskt, otroligt underbart när någonting faktiskt bara funkar som det ska!! Ta hand om dig, och kämpa på med tjänsten. Stor kram!
Sanna sa…
Emma: jag är personlig assistent. Jobbar ca 75% och passen är upplagda dygnsvis. Funkar fint. :)

Rode: tackåkram!

Populära inlägg